Hem
Logo of business

Copyright © All rights reserved

Logo of business
Sail Racing
Sail Racing
Logo

Sail Racing

  • Sektor: Bygg, Mark, Teknik

  • Projekttyp: Kontor, showroom och lager

  • Status: Pågående

  • Byggstart: 2024 Q2

  • Plats: Brottkärr

  • Kund: Sail Racing tillsammans med Broods

  • Arkitekt: White Arkitekter

Tillsammans med Sail Racing och Broods förverkligar vi Sail Racings nya huvudkontor. En inspirerande, kreativ hub där Sail Racing kan växa och utvecklas tillsammans med likasinnade företag.

Byggnationen av Sail Racings nya huvudkontor i Brottkärr längs med 158:an. Projektet omfattar kontor, showroom och lager med en totalyta om cirka 6500 kvadratmeter.

Beställare för projektet är Sail Racing tillsammans med Broods, och entreprenaden utförs som en totalentreprenad i samverkan. Fas 1 av projektet har redan påbörjats, och den förväntade produktionsstarten är planerad till det andra kvartalet av 2024.

Sail Racings nya huvudkontor kommer att bli en inspirerande och kreativ knutpunkt, där företaget kan växa och utvecklas tillsammans med likasinnade företag. Beläget som en förlängning av Bolshedens industriområde, strax söder om gränsen mellan Göteborgs och Kungsbacka kommun, kommer Sail Racing att bli ett framträdande landmärke längs väg 158.

Genom sin strategiska placering och unika design kommer Sail Racing att skapa ett iögonfallande blickfång från omgivningen och samtidigt erbjuda en skyddad och inspirerande miljö för hyresgäster och besökare. Med graderade ytor, trappor och pergolatackta områden kommer gården att övergå från en organiserad torgyta till en naturskön miljö i väster, där arbete och socialt umgänge kan samverka.

Kontorshuset kommer att erbjuda restaurang, showroom och kontorsentréer på det förhöjda entréplanet. De tre kontorsplanen ovanför kommer att erbjuda effektiva kontorsytor med en flexibel layout. Projektet inkluderar även två lagerbyggnader.

BRA Bygg ser fram emot att förverkliga Sail Racings vision och skapa en innovativ och funktionell arbetsplats som kommer att vara ett viktigt tillskott till Bolshedens område.

Intresserad? Kontakta oss