Hem
Logo of business

Copyright © All rights reserved

Logo of business
Nyheter

BRA Mark förvärvar 51 procent av NTS i Varberg

BRA Mark förvärvar 51 procent av NTS i Varberg

2022-01-10

Nyligen blev det klart att Billström Riemer Andersson Mark AB, BRA mark, förvärvar 51 procent av aktierna i det Halländska företaget NTS Mark & Fastighetsservice AB.

NTS startades 2004 av Nils Thalin och bedriver idag främst anläggings- och stängselarbete mot såväl företag som privatpersoner. Företaget har även försäljning av material, exempelvis matjord, stängsel och grusmaterial vid huvudkontoret i Trönninge.

I dagsläget omsätter NTS cirka 70 miljoner kronor och sysselsätter 35 anställda och 15 entreprenadmaskiner i Varberg.

– Företagsnamnet NTS är väletablerat och har mycket gott renommé i Halland vilket även gör det naturligt att bibehålla det, säger Magnus Riemer, Koncernchef på BRA.

BRA Mark AB har sedan ett par år tillbaka varit verksamma i Varberg och Halland. Med förvärvet i NTS ges stora möjligheter att fortsätta expansionen inom anläggningsverksamheten och projektutveckling i en region med stark tillväxt.

– Vi ser stora möjligheter att fortsätta vår fina resa när BRA kommer in med starka resurser och erfarenheter. Vi ser verkligen fram emot fortsättningen, säger Nils Thalin, VD på NTS Mark och fastighetsservice. 

För mer information:
Magnus Riemer
Tel. 0761194950 
magnus.riemer@brabygg.se

Intresserad? Kontakta oss