Hem
Logo of business

Copyright © All rights reserved

Logo of business
Tjänster

BRA Förvaltning

Logo of business

Förvaltning

FLER TJÄNSTER:

  Vi hanterar och ser över allt inom den tekniska förvaltningen och finns med dig under garanti- och ansvarstiden efter överlämnad entreprenad. Arbetet bedrivs systematiskt och metodiskt, men ändå personligt för att säkerställa att alla våra samarbetspartners får en effektiv och kompetent service.

  På Billström Riemer Andersson Förvaltning AB arbetar vi med teknisk förvaltning, drift och underhåll. Vi styr vårt utbud av tjänster efter underhållsbehov och optimeringsmöjligheter. Efter överlämnad entreprenad är vi kontaktytan mot våra kunder och leverantörer, och hanterar garantiärenden.

  Genom att bedriva både eftermarknad och förvaltning förbättrar vi kundnyttan och stärker samarbetet med dig som kund. Vi minskar antalet felanmälningar genom regelbunden närvaro och rondering på våra objekt.

  Drift och optimering
  Vi optimerar driften för ökad inomhuskomfort och en effektivare energianvändning så att förbrukningen blir så kostnadseffektiv som möjligt.

  Tillsyn och skötsel
  Regelbunden och förebyggande tillsyn, skötsel, drift och underhåll som bibehåller värdet och förlänger livslängden på dina fastigheter. Samtidigt ökar trivseln för dina hyresgäster.

  Garanti
  Felanmälan, service och förvaltning under garanti- och ansvarstiden för våra kunder till BRA Bygg AB.

  Felanmälan
  Är man hyresgäst i någon av våra fastigheter kan man enkelt skicka sin felanmälan via formulär på vår hemsida eller när som helst kontakta oss via felanmalan@bragroup.se alternativt på 031-89 44 00.

  Felanmälan under garantitiden görs till eftermarknad@brabygg.se

  Vid akuta felanmälningar på övrig tid och helger kontaktas jourföretag.

  Intresserad? Kontakta oss