Hem
Logo of business

Copyright © All rights reserved

Logo of business
Tjänster

BRA Bygg

Logo of business

Bygg

FLER TJÄNSTER:

  Billström Riemer Andersson – BRA Bygg AB har allt från stora återkommande beställare och kunder till små engångsbeställare inom byggentreprenad. Vår främsta målgrupp är beställare inom privata sektorn men vi arbetar även mot kommunala bolag. Vi arbetar i första hand mot privata företag inom Göteborgsregionen med omnejd men har också pågående projekt i Stockholm.

  Byggentreprenad

  Vi fokuserar på alla former av helhetsåtaganden inom byggentreprenad. Målsättningen är att genom kompetenta och engagerade medarbetare sätta kunden och projektet i fokus och på så sätt skapa ett projekt som överträffar kundens förväntningar. Detta gör vi genom att aktivt arbeta med kunden i alla skeden av projektet för att på så sätt skapa ett bra förhållande och ett projekt vi kan vara stolta över tillsammans. 

  Billström Riemer Andersson Bygg AB består för närvarande av cirka 235 anställda och har en årsomsättning på cirka 3,7 miljarder kronor.

  Byggservice

  Inom BRA byggservice arbetar vi med projekt i de mest varierande slag – Allt i från mindre serviceprojekt till större byggnationsprojekt. Servicegruppen arbetar även med lokalanpassningar för kontor och lokaler för fastighetsbolag för att tillgodose våra kunders behov. Även servicegruppens fokus ligger inom Göteborgsregionen med omnejd. 

  Intresserad? Kontakta oss