Hem
Logo of business

Copyright © All rights reserved

Logo of business
Vill du bli en del av teamet?
Vill du bli en del av teamet?
Vill du bli en del av teamet?
Vill du bli en del av teamet?
Vill du bli en del av teamet?
Logo

Jobba med oss

Är du en person som tänker att allt går att lösa? Arbetar du gärna i team tillsammans med andra?
Då vill vi träffa dig! Vi är alltid intresserade av att träffa kompetenta och drivna personer inom bygg-, markentreprenad eller fastighetsexploatering. Mejla in ditt CV och personliga brev till rekrytering@bragroup.se så återkommer vi till dig vid eventuellt sökande efter ny personal. 

BRA-andan
BRA-andan bygger på medarbetarnas egna upplevelser av BRA. Samtliga medarbetare fick frågan hur de upplever BRA och svaren som kom tillbaka kokades ner till vad som kom att bli våra fyra värdeord:

- Gemenskap
- Glädje
- Kompetens
- Kreativitet

BRA skall vara en glädjefylld och trivsam arbetsplats där alla känner sig välkomna i den gemenskap som vi tillsammans skapar. Vi skall arbeta prestigelöst, lösningsorienterat och nytänkande mot samma mål. Engagerade och kompetenta medarbetare skall med sunda värderingar bidra till ett respektfullt och värdeskapande samspel med varandra, våra kunder och samarbetspartners. BRA-andan skall genomsyra allt vi gör och varje medarbetare har ett eget ansvar att aktivt upprätthålla denna. Vi skall alla bemöta varandra så som vi själva önskar bli bemötta.

På BRA skyddar vi dina personuppgifter. Genom att skicka in dina kontaktuppgifter samtycker du till att vi behandlar de personuppgifter du anger. Läs mer om om detta i vår personuppgiftspolicy

Intresserad? Kontakta oss