Hem
Logo of business

Copyright © All rights reserved

Logo of business
Sponsring

STOLT HUVUDSPONSOR TILL BK HÄCKEN

Logo of business

BK Häcken

BRA Bygg har sedan 2009 varit stolt huvudpartner med BK Häcken – ett samarbete som bland annat har krönts med ett allsvenskt guld. 2016 tog BK Häcken sin första stora titel genom att vinna Svenska Cupen. På Gamla Ullevi 2022, i ett derby, tog BK Häcken sitt första SM-guld någonsin.

Valet av förening bygger på samsyn i många delar och gemensamma värderingar. BK Häcken är en förening med ett stort upptagningsområde i socialt utsatta områden där föreningens arbete är kraftfullt. Det är en idrottsförening som bejakar möjligheten att våga få utvecklas, ge den enskilde individen möjligheter att utvecklas efter egen förmåga, att skapa tro på individuell utveckling för individen, att lära av varandra oavsett ursprung och att alltid ta hänsyn. Den gemensamma synen samt ett stort engagemang i tidig fas av karriären är en syn vi båda delar och tillsammans är väldigt stolta över.

– Vi är oerhört glada att fortsätta samarbetet med BRA. Vi har ett utmärkt samspel och ser att vi tillsammans verkligen stärker varandras varumärken. BRA är ett företag vi är stolta över att ha på bröstet, säger BK Häckens klubbdirektör Dennis Andersson.

– BRA-koncernen är stolta och glada över att vara huvudsponsor till BK Häcken och vara en del av klubbens sportsliga framgångar. Det är roligt att vara med och bygga vidare på klubbens positiva utveckling som i många avseenden liknar vår egen, säger Anders Billström.

Intresserad? Kontakta oss