Hem
Logo of business

Copyright © All rights reserved

Logo of business
Pressmeddelande

BRA Bygg AB expanderar med nysatsningen BRA Förvaltning AB

BRA Bygg AB expanderar med nysatsningen BRA Förvaltning AB

2022-12-20

BRA Bygg AB expanderar sin verksamhet och satsar på teknisk förvaltning. Det nya bolaget BRA Förvaltning AB blir en förlängning av den befintliga eftermarknaden och utökar med tjänster inom teknisk förvaltning, drift och underhåll.

Nyligen stod det klart att BRA Bygg AB utökar sin verksamhet med en satsning inom förvaltning. BRA Förvaltning AB som det nya bolaget heter, skall verka inom teknisk förvaltning, drift och underhåll. Det blir en vidareutveckling av den befintliga eftermarknaden, i huvudsak för att öka kundnyttan för koncernens beställare.

Med det nya bolaget stärker koncernen sin position i målsättningen att erbjuda tjänster i längre processer. Det är också ett sätt att få ytterligare kontroll över projektens hållbarhetsmål.

- Genom att bedriva egen verksamhet inom både eftermarknad och förvaltning tar BRA Förvaltning AB kundnyttan och relationen till en ny nivå. Visionen är att skapa så mycket mervärde för våra beställare att vår förvaltning alltid är det självklara valet för kunden, säger Anders Larsson, VD på BRA Förvaltning AB.

BRA Förvaltning AB skall precis som sitt moderbolag verka på den västsvenska marknaden med Göteborg och kranskommuner som huvudarena, och på sikt även Stockholm med kranskommuner.

För mer information:

Anders Larsson, VD BRA Förvaltning AB
anders.larsson@bragroup.se
031-89 44 29

Magnus Riemer, Koncernchef BRA Group
magnus.riemer@brabygg.se
031-89 44 02

Intresserad? Kontakta oss