Bygg

Billström Riemer Andersson – BRA Bygg AB har allt från stora återkommande beställare och kunder till små engångsbeställare och kunder inom byggentreprenad. Främsta målgruppen är beställare i privata sektorn, men vi bygger även för kommunala bolag. Enskilda privatpersoner tillhör inte vår främsta målgrupp. Vi har valt att i första hand vända oss till privata företag i Göteborg med omnejd.

Byggentreprenad

Vi fokuserar på alla former av helhetsåtaganden. Målsättningen är att genom kompetenta och engagerade medarbetare sätta kunden och projektet i fokus och på så sätt skapa ett förhållande och ett projekt som uppfyller kundens förväntningar. Bolaget har lagt stor vikt vid att skapa en god ekonomisk stabilitet i bolaget vilket skall borga för en trygghet i verksamheten.

Billström Riemer Andersson Bygg AB består för närvarande av ca 165 anställda och har en årsomsättning på ca 1,2 miljarder kr.

Byggservice

Inom BRA byggservice arbetar vi med projekt i de mest varierande slag. Alltifrån mindre serviceprojekt till större byggnationsprojekt. Gruppen arbetar även med lokalanpassningar för kontor och lokaler för fastighetsbolag i främst stor Göteborg allt för att tillgodose våra kunders behov.

Intresserad? Kontakta oss