Hem
Logo of business

Copyright © All rights reserved

Logo of business
Lediga tjänster

Vi söker en löneadministratör

Löneadministratör

2024-01-16

Hej!

Nu har vi en ny spännande tjänst ledig:

Vi söker dig med en YH-utbildning inom lön eller motsvarande och ett par års erfarenhet av liknande arbete där du arbetat brett med alla delar inom lönearbetet och tillhörande administration.

I rollen som löneadministratör kommer du tillsammans med vår löneansvarig hantera löner för koncernens sex verksamhetsbolag med 400 medarbetare, både yrkesarbetare och tjänstemän med flera olika kollektivavtal. Rollen innebär eget självständigt ansvar men också ett tätt samarbete med din kollega på lön, ekonomiavdelningen och din närmaste chef som är bolagets HR-chef.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

- Löneberedning från registrering till utbetalning
- Kvittohantering och utläggsredovisning
- Koordinering av tidsrapportering
- Enklare bokföring
- Enklare avstämningsarbete
- Sammanställning och rapportering intern och externt
- Underhåll av lön- och personaldata
- Övrig administration kopplat till personal

Din bakgrund

Vi söker dig med en YH-utbildning inom lön eller motsvarande och ett par års erfarenhet av liknande arbete där du arbetat brett med alla delar inom lönearbetet och tillhörande administration. Positivt om du också har viss inblick och kunskap inom ekonomi.

I rollen som löneadministratör har du mycket kontakt med kollegor i organisationen så det är viktigt att du är en serviceinriktad person som bidrar med engagemang, professionalism och också har en hög integritet. Du har lätt för att lära dig olika system (idag arbetar vi i Flexlön-Classic) och du behöver kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift.

Vad vi erbjuder

Vi på BRA är relationsbyggare – både internt och externt. Vi arbetar därför alltid efter våra fyra ledord: Gemenskap, glädje, kreativitet och kompetens. Genom dessa skapar vi en trivsam och inbjudande arbetsplats för medarbetare och beställare, som vi alltid strävar efter att uppnå. BRA-andan genomsyrar alltid vår inställning, vårt beteende och företagskultur, och genom den säkerställer vi att vi är en välkomnande och attraktiv arbetsplats som alla kan känna stolthet över att vara anställda hos. Idag finns kontoret i Mölndal men till hösten 2024 flyttar vi till sprillans nya lokaler vid Röda Sten i Kungssten.

Din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar BRA med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Bruman på 0735–405262, helena.burman@jerrie.se. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer så vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt. Annonsen är öppen tills tjänsten är tillsatt. Vi ser fram mot din ansökan!

Intresserad? Kontakta oss