Hem
Logo of business

Copyright © All rights reserved

Logo of business
Pressmeddelande

BRA tecknar historiskt avtal med BK Häcken

BRA tecknar historiskt avtal med BK Häcken

2023-11-10

BRA Bygg och BK Häcken förlänger sitt framgångsrika samarbete över ytterligare fem år genom att teckna det största avtalet i BK Häckens historia.

BRA har varit stolt huvudpartner till Bollklubben Häcken under de senaste femton åren och nu står det klart att det framgångsrika partnerskapet fortsätter. Parterna har enats om ett betydande avtal som sträcker sig fram till 2028, och det innebär ett nytt historiskt rekordavtal för BK Häcken.

– För bolaget känns det väldigt viktigt. Det är en resa som vi har gjort. Vi har rest tillsammans och vi har vuxit ihop. Det är framåtanda, stolthet, gemenskap och samverkan, säger Magnus Andersson, VD på BRA Bygg.

Både BK Häcken och BRA Bygg arbetar långsiktigt för att uppnå nya framgångar genom att ständigt sätta ambitiösa mål. Nu blickar BRA fram emot att fortsätta resan tillsammans och betonar den harmoniska samstämmigheten mellan BK Häckens och BRA:s kärnvärden.

– BK Häckens och BRA:s dna stämmer väl överens med varandra, därför är det roligt att vara med och bygga vidare på klubbens positiva utveckling som i många avseenden liknar vår egen, säger Magnus Riemer, Koncernchef för BRA AB.

BK Häckens klubbchef, Marcus Jodin, ser partnerskapet som en del av en långsiktig strategi som gynnar både föreningen och huvudpartnern.

– Det är en långvarig relation där vi har gått sida vid sida sedan 2009. BRA är en oerhört stor del i de framgångarna vi har sett och som vi ser just nu i Bollklubben Häcken. Som det är just nu är BRA den perfekta partnern när det kommer till satsningar på hållbarhet, driv framåt och kreativitet i hur man bedriver sin verksamhet, säger han.

Även BK Häckens försäljningschef, Thomas Anderson, utrycker sin glädje över det förlängda partnerskapet.

– Partnerskapet betyder otroligt mycket. Det är även ett viktigt statement och en positiv nyhet för alla 150 partners i klubbens nätverk. Vi är som handen i handsken, vi jobbar mot samma mål och utvecklas tillsammans hela tiden, säger han.

Valet av BK Häcken som förening bygger på samsyn i många delar och gemensamma värderingar. BK Häcken är en viktig samhällsaktör som genom fotbollen skapar glädje och en positiv enande kraft för hela Hisingen.

För mer information, kontakta:

Magnus Riemer, Koncernchef på BRA AB
031-89 44 02
magnus.riemer@brabygg.se

Magnus Andersson, VD på BRA Bygg
031-89 44 03
magnus.andersson@brabygg.se

Intresserad? Kontakta oss